Om KB Consult

KB Consult
KB Consult ble grunnlagt i 2017 fordi regnskap- og rådgivningstjenester kan leveres bedre, rimeligere og mer brukervennlig ved hjelp av ny og fremtidsrettet teknologi. Gevinsten er stor for de som velger markedets beste løsninger innen regnskap og en fremtidsrettet partner. 

 

Digitalisering og automatisering er trender som vil ha stor innvirkning på alle deler av næringlivet i årene som kommer. Regnskapsbransjen er intet unntak og mange aktører må i dag omstille seg betydelig om de ønsker å være konkurransedyktige.  

 

Hos KB Consult ønsker vi disse endringene velkommen. Vår forretningside er basert nettopp på disse trendene. KB Consult skal være en foretrukken partner for fremtidsrettede klienter som ønsker å implementere det nyeste innen teknologi for å oppnå varig resultateffekt gjennom maksimal grad av automatisering og minimal administrativ arbeidsbyrde. 

 

Dette krever også noe fra våre klienter. Gevinsten lar seg ikke realisere om ikke begge parter omfavner teknologien som gjør dette mulig. Her er vårt løfte til våre klienter at vi skal være din beste partner i den grad omstilling er nødvendig hos din bedrift. Som nøytral aktør i programvaremarkedet vil vi gi uavhengige råd om hvilken løsning som passer best for din bedrift. Vi bistår selvsagt også med implementering av nye systemer om dere ønsker det.

 

Når riktig verktøy er på plass så mangler bare den perfekte partner. Hos KB Consult tror vi på at våre klienter er best tjent med lange relasjoner og at konsulenten har inngående kjennskap til din virksomhet.

 

Vi tror også på at spesialisering tilfører merverdi for klient. Vi har valgt å fokusere vår leveranse mot tjenesteytende selskaper i SMB segmentet. Om din bedrift hører til denne kategorien så kan vi garantere at at våre konsulenter besitter relevant erfaring fra arbeid med lignende klienter som går langt utover de hygienefaktorer som man normalt forbinder med leveranse fra regnskapsbyrå. 

 

Synes dere dette høres interessant ut så vil vi gjerne høre fra dere. 

KB Consult er et Autorisert Regnskapførerselskap som tilbyr moderne løsninger og rådgivning til kvalitetsbevisste klienter. Vi er i en etableringsfase hvor vi søker nye klienter. Vi er spesialister oss på leveranser til tjenesteytende selskaper i SMB segmentet.
 
Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.
 
KB Consult er stolt medlem av Regnskap Norge, profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge. 

 

 

Trenger du mer informasjon? Kontakt oss

Vi er her for å bistå din bedrift. Kontakt oss per telefon, epost eller sosiale media.